Зеленський заявив про нову хвилю наступу окупантів на Харківському напрямку

Глава держави Володимир Зеленський заявив про нову хвилю наступу окупантів на Харківському напрямку. Загарбники безуспішно спробували прорвати оборону ЗСУ у регіоні в ніч на п'ятницю, 10 травня.

Володимир Зеленський

Фото – rbc.ua

Гарант під час спільної пресконференції з главою Словаччини Зузаною Чапутовою підтвердив, що війська країни-агресора розпочали на Харківщині нову хвилю наступу – вночі зав’язався жорстокий артилерійський бій, вранці Сили оборони зупинили атаку ворога в регіоні.

За словами українського лідера, захисники знали про плани «другої армії світу» та були готові до такого розвитку подій, повідомляє «НБН» із посиланням на «Укрінформ».

Президент уточнив, що на Харківщині ЗСУ зустріли армію Путіна військами та артилерією. Зеленський додав, що командування розрахувало сили для того, щоб дати відсіч російським загарбникам з огляду на те, що окупанти ще можуть підтягувати особовий склад на цю ділянку фронту.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони України прокоментували спробу прориву путінських загарбницьких сил у Харківській області 10 травня. У відомстві повідомили подробиці відбиття ворожої атаки.

Exit mobile version