Буданов пояснив, чому РФ не розпочала наступ на Сумщину та повідомив про ситуацію в Харківській області

Начальник Головного управління розвідки МО України Кирило Буданов повідомив про ситуацію на Харківщині та пояснив, чому російські окупаційні сили не розпочали наступ на Сумську область.

Кирило Буданов

Фото – vesti.ua

Головний розвідник України в ефірі національного телемарафону підтвердив, що ЗС РФ планують наступ на Сумську область і зараз тримають невеликі угруповання військ у районі Суджі Курської області, інформує «НБН».

За словами генерала, російські загарбники давно планували відповідну операцію, проте поки що вони не можуть розпочати наступ на Сумщину через проблеми у Харківській області.

Воєначальник розповів, що на Харківщині продовжується активна фаза прикордонної операції РФ, проте ЗСУ вже заблокували ворога на рубежах, на які він зміг зайти.

Буданов підкреслив, що ситуація в регіоні не є катастрофічною, окупанти не мають значних успіхів, тому українцям не варто панікувати. Начальник ГУР зазначив, що головна мета цієї операції росіян – створити хаос і відтягнути сили ЗСУ зі Східного напрямку, проте загарбникам це не вдалося.

Нагадаємо, в ISW казали на пріоритет наступу «другої армії світу» у Харківській області.

Exit mobile version