РосЗМІ повідомили кількість ліквідованих та поранених окупантів внаслідок удару по Криму 16 травня

Російські ЗМІ розкрили кількість ліквідованих та поранених бійців «другої армії світу» внаслідок удару по об'єктах країни-агресора у тимчасово захопленому Криму у четвер, 16 травня.

Крим

Фото – weukraine.tv

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка», посилаючись на власні джерела, заявив, що в результаті удару по об’єктах ЗС РФ у Криму 16 травня армія Путіна втратила мінімум півсотні окупантів – 23 загарбники були ліквідовані, більше 30 «визволителів» отримали поранення, інформує «НБН».

За даними Telegram-каналу, атака на аеродром «Бельбек» у Севастополі «відмінусувала» винищувач МіГ-31, запаси боєприпасів та палива. Також було пошкоджено ЗРК С-300, який окупанти сподіваються відремонтувати.

В інших районах півострова в результаті обстрілу було знищено 2 ЗРК С-400 та 6 одиниць бойової техніки, яку загарбники приготували для відправлення на фронт.

Нагадаємо, у мережі опублікували супутникові знімки аеродрому «Бельбек» після удару 15 травня. Фотографії показали, яку техніку та авіацію втратили путінські окупаційні сили.

Exit mobile version