У Макіївці пролунали вибухи, в Мережі повідомляють про декілька прильотів по місту

У середу, 22 травня, у тимчасово захопленій Макіївці Донецької області пролунали вибухи. Російські пабліки повідомляють про декілька прильотів у районі центру міста та публікують кадри «бавовни».

Окупована Макіївка

Фото – dan-news.ru

Російський Telegram-канал «Mash на Донбассе» близько 12:20 повідомив про вибухи у тимчасово окупованій Макіївці на Донеччині. За словами очевидців, було кілька прильотів по центру міста.

Фото — t.me/mash_donbass

Telegram-канал опублікував кілька фотографій «бавовни» у Макіївці, на яких зафіксовано дим над окупованим росіянами містом, інформує «НБН».

Фото — t.me/mash_donbass

Також місцеві пабліки пишуть, що один із снарядів прилетів біля приватного будинку, будівля спалахнула, в результаті постраждала жінка. У Мережі показали кадри пожежі.

На даний момент інформації про те, що саме опинилося під ударом у Макіївці, немає.

Нагадаємо, 20 травня повідомили про прильоти у селищі Ювілейне у передмісті Луганська. Начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив, що на території населеного пункту російські загарбники облаштували свій штаб. За словами чиновника, удар ЗСУ уразив живу силу та офіцерський склад путінських військ.

Exit mobile version