Дрони ГУР вдарили по об’єктах ВПК у Республіці Татарстан – ЗМІ

У четвер, 23 травня, у Казані та Нижньокамську в Республіці Татарстан безпілотники атакували об'єкти військово-промислового комплексу країни-агресора. У Мережі з'явились відповідні кадри. ЗМІ повідомляють, що за дроновим ударом стоїть ГУР МОУ.

Хімічний завод "Казаньоргсинтез"

Фото – himproect.ru

Російський Telegram-канал ASTRA близько 13:15 повідомив, що над Казанню помітили дрон і опублікував кадри БПЛА, який летить. З місцевого хімічного підприємства «Оргсинтез» евакуювали працівників, інформує «НБН».

Фото — t.me/astrapress

Повітряна тривога звучала і в Нижньокамську над НПЗ «Танеко» та «Таиф-НК». У Мережі з’явилося відповідне відео. Місцеві пабліки повідомляли про звуки вибухів.

Також у містах припиняли роботу аеропорти.

Пізніше у Міністерстві оборони країни-агресора відзвітували про знищення дрона над територією Республіки Татарстан.

Видання «РБК-Україна», посилаючись на джерела у розвідці, заявило, що за атакою на стратегічно важливі підприємства, продукцію яких РФ використовує для продовження війни проти України, стоїть ГУР МОУ. Співрозмовники ЗМІ розповіли, що інформація щодо результатів удару по об’єктах уточнюється.

Нагадаємо, 22 травня у Макіївці пролунали вибухи. У Мережі повідомили про прильоти у районі центру тимчасово захопленого міста та опублікували фотографії.

Exit mobile version