У Буданова розповіли, навіщо окупанти шукають уламки ракет Patriot на захоплених територіях України

Речник Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов розповів, що ворог готує нові ІПСО для дискредитації нашої країни. Зокрема, окупанти отримали наказ шукати уламки ракет Patriot на тимчасово захоплених територіях.

Андрій Юсов

Фото – rbc.ua

Представник ГУР МОУ в ефірі національного телемарафону повідомив, що росіяни готують нові інформаційно-психологічні операції для дискредитації України. Зокрема, РФ продовжить розкручувати тему падіння військово-транспортного літака Іл-76 у Бєлгородській області, інформує «НБН».

Як розповів Юсов, слідчий комітет РФ у липні надасть якісь сфальсифіковані докази. Ліпити доказову базу, що поки що погано виходить, російське відомство має намір з уламків ракет Patriot, які загарбникам наказали шукати на ТОТ.

Також, за словами представника української розвідки, російські пропагандисти намагатимуться залучити нашу країну до теракту у «Крокус Сіті Холі» у Підмосков’ї. Паралельно рупори путінського режиму продовжать розкручувати тему «нелегітимності» керівництва України.

Раніше начальник ГУР МОУ Кирило Буданов відповів, чи справді ЗС РФ розпочали наступ на Харківщині для створення буферної зони, як заявляє Кремль.

Exit mobile version