У Буданова заявили, що ГУР володіє інформацією про бункери Путіна

Речник ГУР МОУ Андрій Юсов заявив, що українська розвідка володіє інформацією про бункери незмінного російського лідера Володимира Путіна. Він розповів, що відомо про сховища кремлівського диктатора.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Представник Головного управління розвідки Міноборони в інтерв’ю телеканалу «Ми – Україна» розповів, що у Буданова інформацію про бункери лідера росіян постійно оновлюють.

За словами Юсова, таких таємних сховищ у кремлівського диктатора декілька, проте він відмовився розкривати їхню кількість, повідомляє «НБН».

Речник ГУР зазначив, що Путін не пускає у свої бункери двійників. Він використовує «дублікати» на заходах, де не почувається в безпеці, а сам, як граф Дракула, ховається в підземеллях.

Додамо, що сам глава Кремля заперечує наявність у нього двійників. За словами Путіна, у нього немає «копій» і він не хоче, щоб вони з’явилися.

Однак у Японії, використовуючи технологію розпізнавання обличчя, знайшли докази наявності двох «дублікатів» незмінного лідера росіян, яких він використовує навіть на важливих заходах.

Exit mobile version