У ЗСУ розкрили подробиці знищення п’ятого за травень ворожого штурмовика Су-25

У середу, 22 травня, українські захисники на Покровському напрямку «відмінусували» п'ятий за травень російський штурмовик Су-25. У бригаді, яка збила ворожий літак, розповіли подробиці його ліквідації.

Російський штурмовик Су-25

Фото – ria.ru

Представник бригади, яка вчора «приземлила» Су-25 «другої армії світу», у коментарі інформаційному агентству АрміяInform розповів подробиці знищення ворожого штурмовика, повідомляє «НБН».

За словами військовослужбовця, бойовий літак путінських військ захисники збили із засідки. Льотчики ЗС РФ намагаються регулярно змінювати маршрути, перед їхнім заходом окупанти кулеметами та мінометами «прочісують» посадки, щоб вбити українських бійців.

Проте Сили оборони навчилися прораховувати маршрути ворожої авіації, як результат – п’ятий за місяць «демілітаризований» Су-25, що дуже злить загарбників.

Представник бригади уточнив, що російський штурмовик «відмінусував» новий боєць і це його перший збитий літак окупантів. При цьому він не став розповідати з якої зброї і як саме було знищено Су-25.

Нагадаємо, днями безпілотники атакували військовий аеродром «Кущевська» у Краснодарському краї РФ. Російські ЗМІ розповіли про втрати армії Путіна внаслідок удару БПЛА по авіабазі.

Exit mobile version