У Криму РФ втратила близько 30 окупантів, техніку та системи ППО внаслідок удару 23 травня – росЗМІ

У четвер ввечері, 23 травня, у тимчасово окупованому Криму було неспокійно – жителі півострова повідомляли про «бавовну» на півострові. ЗМІ РФ заявили про удари в районі Сімферополя, Алушти та Бахчисараю, внаслідок яких окупанти зазнали втрат.

Окупований Крим

Фото – ria.ru

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка» пише, що атака на Крим 23 травня була масштабною, протиповітряна оборона ЗС РФ не змогла збити частину ракет. Влучання зафіксовані в Алушті, поблизу Сімферополя та неподалік Бахчисараю, інформує «НБН».

Повідомляється, що ракетний удар по тимчасово захопленому півострову «відмінусував» 29 окупантів, понад 35 загарбників отримали поранення. Крім цього, в ході обстрілу було знищено 1 ЗРК С-300, 3 комплекси С-400 та кілька радіолокаційних станцій.

Також понад 20 одиниць техніки «другої армії світу», яку росіяни мали намір відправити на фронт, було втрачено чи пошкоджено. За непідтвердженою інформацією ЗС РФ також залишилися без двох штурмовиків Су-25.

Нагадаємо, 23 травня в містах Республіки Татарстан об’єкти військово-промислового комплексу РФ зазнали атаки БПЛА. ЗМІ заявили, що по заводах завдали удару дрони Головного управління розвідки МО України.

Exit mobile version