У Херсонській облраді заявили про тотальне пограбування жителів лівобережжя регіону окупантами

Депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань повідомив, що на лівому березі регіону російські загарбники масово грабують місцеве населення, називаючи свої злочини «націоналізацією».

Російський окупант

Фото – ЕРА

Хлань розповів, що на лівобережжі Херсонської області російські «визволителі» відбирають майно місцевих жителів, які поїхали з тимчасово захоплених територій, інформує «НБН» із посиланням на «24 канал».

За словами депутата, у регіоні окупанти почали розповсюджувати списки «безхазяйних» квартир та будинків, які вони мають намір «націоналізувати». Місцева «влада» попередила, що, якщо протягом місяця власник нерухомості не приїде з документами, що підтверджують право на власність, та паспортом РФ, її відберуть.

Представник Херсонської облради зазначив, що росіяни фактично грабують жителів ТОТ у регіоні. Така сама ситуація на лівобережжі і з підприємствами: «визволителі» створили штрафмайданчики, на яких збирають майно компаній, які не пройшли «перереєстрацію». Після цього вкрадену техніку вони розподілять між підприємствами, які погодились працювати згідно із законодавством РФ.

Нагадаємо, у ЗСУ повідомили, що ЗС РФ активізувались в районі села Кринки на лівому березі Херсонщини.

Exit mobile version