РосЗМІ заявили про ураження 7 суден окупантів внаслідок нічного удару по Криму

Російські ЗМІ повідомляють, що в ніч на четвер, 30 травня, під час удару по тимчасово захопленому Криму було уражено 7 суден «другої армії світу» – катери та пороми. Крім того, в результаті атаки на півострів кілька людей отримали поранення.

Російський катер типу "Тунець"

Фото - boat-ksmz.ru

Російський Telegram-канал ASTRA, посилаючись на джерела в екстрених службах тимчасово окупованого Криму, заявив про ураження 7 суден ВМС РФ внаслідок нічного удару по півострову, інформує «НБН».

Зокрема, підтверджено ураження поромів «Конро Трейдер» та «Авангард», останній через пошкодження сів на мілину. На поромі «Конро Трейдер» отримав поранення один із членів екіпажу, на «Авангарді» – 4 особи.

Повідомляється, що також у ході атаки на Крим 4 транспортно-десантні катери «другої армії світу» отримали пошкодження. Один із них, за даними ЗМІ, лоцманський катер «Мечта» затонув.

Знищення двох катерів російських загарбників із зазначених Telegram-каналом підтвердили у Буданова. У Головному управлінні розвідки Міноборони розповіли, чим ударили по суднах армії Путіна та повідомили подробиці операції.

Exit mobile version