Вночі в Криму ГУР пошкодило катер окупантів типу «Тунець» – ЗМІ

Як повідомляють ЗМІ, у тимчасово захопленому Криму в ніч на четвер, 30 травня, Головне управління розвідки МО України вдарило по катеру типу «Тунець» російських окупаційних сил. При цьому «влада» скаржиться на пошкодження поромів.

Російський катер типу "Тунець"

Фото - boat-ksmz.ru

Видання LIGA.net, посилаючись на джерело в Силах оборони та безпеки, заявило, що вночі на Кримському півострові в результаті операції ГУР МОУ було уражено катер «другої армії світу» типу «Тунець».

За словами співрозмовника журналістів, внаслідок удару української розвідки по судну російських загарбників його було пошкоджено, інформує «НБН».

Російські Telegram-канали вночі повідомляли про двадцять «хлопків» у тимчасово окупованій Керчі, а також про зупинку руху через Кримський міст.

Пізніше «радник глави» Криму Олег Крючков у своєму Telegram-каналі, посилаючись на заяву «міністра транспорту», розповів, що в ході атаки на Керч уламки збитих ракет пошкодили автомобільний і залізничний пороми. Джерело LIGA.net не змогло підтвердити відповідну інформацію.

Нагадаємо, 19 травня ЗСУ завдали удару по російському ракетному кораблю «Циклон» у тимчасово захопленому Севастополі. Розвідка Великобританії розповіла подробиці удару по судну ЧФ РФ.

Exit mobile version