СБУ та Сили оборони провели багатоденну операцію зі знищення логістики РФ для Криму – ЗМІ

ЗМІ повідомляють, що Сили оборони України та СБУ провели багатоденну операцію зі знищення логістики країни-агресора, яка забезпечує життєдіяльність ЗС РФ на тимчасово захопленому Кримському півострові.

Пожежа на нафтобазі у Краснодарському краї внаслідок атаки БПЛА

Фото – facebook.com/GeneralStaff.ua

Видання «Українська правда», посилаючись на джерела в СБУ, повідомило, що кілька днів спецслужба спільно з Силами оборони України працювала над знищенням логістики росіян для тимчасово захопленого Криму, інформує «НБН».

За словами співрозмовників ЗМІ, було завдано комплексного удару по підстанціям та мережам електропостачання, а також запасам світлих нафтопродуктів у Краснодарському краї країни-агресора.

Спочатку Сили оборони атакували два пороми в Криму, які курсували до порту «Кавказ» Краснодарського краю та використовувалися росіянами для військової логістики. Після безпілотники СБУ вдарили по електропідстанціях, які постачають електроенергію до Криму та акваторії Керченської протоки.

У ніч на 31 травня Військово-морські сили ЗСУ та Служба безпеки України обстріляли нафтобазу в порту «Кавказ», через яку росіяни доставляли світлі нафтопродукти на тимчасово захоплений півострів.

Зазначимо, що кадри масштабної пожежі на нафтобазі у Краснодарському краї опублікували у Мережі, повідомивши про наслідки дронового удару.

Exit mobile version