РФ вдарила ракетами по базі відпочинку на Харківщині, в облпрокуратурі показали фото наслідків

У ніч на понеділок, 3 червня, ЗС РФ вдарили ракетами по базі відпочинку на Харківщині, за словами глави ОВА Олега Синєгубова є загиблий та постраждалі. В обласній прокуратурі показали фотографії наслідків ворожого обстрілу.

Ракетний удар по базі відпочинку на Харківщині 3 червня

Фото - t.me/prokuratura_kharkiv

Начальник Харківської ОВА вранці у своєму Telegram-каналі повідомив, що близько 00:30 російські окупанти щонайменше п’ять разів ударили ракетами по базі відпочинку у Слобожанській громаді Чугуївського району.

За словами чиновника, внаслідок влучань по території комплексу є загиблий та двоє поранених, також було пошкоджено будинки бази відпочинку, інформує «НБН».

У Харківській обласній прокуратурі уточнили, що армія Путіна атакувала ракетами із Бєлгородської області, за попередньою інформацією С-300, комплекс на території села Дачне.

Прокурори та слідчі поліції документують військові злочини військ країни-агресора. Також відомство показало фотографії наслідків обстрілу бази відпочинку.

Фото – t.me/prokuratura_kharkiv
Фото – t.me/prokuratura_kharkiv
Фото – t.me/prokuratura_kharkiv
Фото – t.me/prokuratura_kharkiv

Нагадаємо, в ніч на 1 червня російські загарбники атакували Балаклію дронами-камікадзе «Шахед». Начальник ОВА повідомив про постраждалих.

Exit mobile version