РосЗМІ повідомили про втрати живої сили та техніки окупантів у Бєлгородській області (ФОТО)

Російські ЗМІ повідомили про втрати техніки «другої армії світу» внаслідок атаки Сил оборони України на Бєлгородську область 1-2 червня. Також захисники ліквідували кількох окупантів.

Втрати окупантів

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Російський Telegram-канал ASTRA повідомив, що 2 червня в Корочанському районі Бєлгородської області було завдано удару по дислокації російських окупантів. Виникла пожежа, під час гасіння якої здетонував боєприпас. Внаслідок цього загинув голова району, двоє керівників сільських поселень отримали поранення, інформує «НБН».

Telegram-канал «Досье Шпиона» опублікував кадри ЗРК С-300\400 окупантів, що горять, по яких, як повідомляється, було завдано удару із РСЗВ HIMARS. Установки уразили 1-2 червня, ймовірно, у Корочанському районі під час атаки на місце дислокації ЗС РФ.

Фото — t.me/s/dosye_shpiona
Фото — t.me/s/dosye_shpiona
Фото — t.me/s/dosye_shpiona

Водночас Telegram-канал «Кремлевская табакерка» заявив про пошкодження двох ЗРК С-400 і втрату радару внаслідок удару по Бєлгородській області «зброєю західного зразка».

Повідомляється, що в результаті прильоту по ППО окупантів загинули 2 офіцери, 1 військовий строкової служби вважається зниклим безвісти. Загарбники залучають строковиків для охорони комплексів протиповітряної оборони.

Нагадаємо, у ЗСУ розповіли про ситуацію на Харківському напрямку після відпрацювання Силами оборони західною зброєю по ворогу у Бєлгородській області.

Exit mobile version