Андрющенко повідомив про дивні переміщення окупантів у Маріуполі

Радник маріупольського мера Петро Андрющенко повідомив, що у тимчасово захопленому місті фіксуються дивні переміщення російських окупантів. Чиновник зазначив, що ворог у Донецькій області до чогось активно готується.

Російські окупанти в Маріуполі

Фото – iz.ru

Радник мера розповів, що раніше «визволителі» здійснювали перекидання військової техніки в об’їзд Маріуполя, тепер вони роблять це прямо через місто, інформує «НБН» з посиланням на «Апостроф».

За словами чиновника, основний потік військової техніки «другої армії світу» через Маріуполь йде у бік села Роботине, де окупанти намагаються атакувати. Також у місті загарбники активізували підготовку мобілізованих. Пожвавлення ворога нагадує те, що відбувається, коли керівництво армії Путіна переводить підрозділи на ротацію.

Як повідомив Андрющенко, також командування ЗС РФ активізувало підготовку загарбницького контингенту на полігоні, розташованому на межі Маріупольського та Бердянського районів.

За словами радника міського голови, активні дії окупантів на півдні Донеччини та на тимчасово захоплених територіях Запоріжжя свідчать про те, що росіяни до чогось готуються.

Нагадаємо, у Севастополі окупанти розмістили системи ППО між житловими будинками, що викликало паніку серед містян.

Exit mobile version