Жителі Севастополя скаржаться на розміщення ЗРК С-300 окупантами поблизу їхніх будинків

У тимчасово захопленому Севастополі російські окупанти розміщують свої системи протиповітряної оборони між житловими будинками. Містяни не в захваті від сусідства з ворожими ракетними комплексами з огляду на регулярні удари ЗСУ по ППО «визволителів» у Криму.

ЗРК С-300

Фото – ria.ru

Telegram-канал «Крымский ветер» повідомив, що у тимчасово захопленому Севастополі «визволителі» розмістили ЗРК С-300 між приватними будинками. Зокрема, містяни повідомили, що окупанти поставили пускові установки на 7-му кілометрі Балаклавського шосе поблизу житлового масиву, інформує «НБН».

Місцеві жителі почали панікувати через такі дії загарбників з огляду на те, що Сили оборони України активно знищують системи протиповітряної оборони ЗС РФ на території Кримського півострова одну за одною.

За даними Telegram-каналу, раніше цей комплекс С-300 був розміщений на висоті Гірська на 10-му кілометрі Балаклавського шосе. Однак після успішних ударів ЗСУ по комплексах ППО армії Путіна в Криму окупанти вирішили перемістити ЗРК на нову позицію.

Зазначимо, що днями Сили оборони України уразили ППО «другої армії світу» під Бєлгородом. В ISW вказали на особливість удару захисників.

Exit mobile version