У Нацполіції Харківщини пояснили, чому окупанти почали бити по базах відпочинку в області

За останні тижні ЗС РФ вдарили щонайменше по трьох базах відпочинку на Харківщині. Начальник Головного управління Національної поліції області, генерал поліції 3-го рангу Володимир Тимошко пояснив мету такого терору окупантів.

Удар по базі відпочинку на Харківщині

Фото – facebook.com/prokuraturakharkiv

Начальник ГУНП у Харківській області в ефірі «Суспільного» прокоментував активізацію атак російських загарбників на бази відпочинку в регіоні, інформує «НБН».

За словами Тимошка, «друга армія світу» прагне зробити Харківщину непридатною для життя та намагається змусити місцевих жителів виїхати звідти. Російська розвідка знає, що на територіях баз відпочинку мешкають внутрішньо переміщені особи.

Начальник Головного управління Нацполіції нагадав, що у Балаклії жила родина переселенців – 4 дорослих та 8 дітей, які постраждали внаслідок удару. У Змієві 1 загиблий та 3 поранених – також внутрішньо переміщені громадяни.

Він нагадав, що до 24 лютого 2022 року у Вовчанській громаді було багато баз відпочинку – практично всі знищила армія Путіна.

Тимошко додав, що ЗС РФ б’ють по таких об’єктах, використовують тактику «випаленої землі», щоб перетворити область на пустельну територію, щоб люди залишали регіон, а переселенців розміщували подалі від Харкова.

Нагадаємо, секретар РНБО висловився щодо повторення сценарію Алеппо військами РФ у Харкові.

Exit mobile version