У Буданова відповіли, чи справді РФ зосередила на ТОТ і поблизу кордону 550 тисяч окупантів

Речник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов прокоментував інформацію ЗМІ щодо зосередження Росією на кордоні та в тимчасово захоплених регіонах нашої країни близько 500 000 окупантів.

Андрій Юсов

Фото – suspilne.media

Речник ГУР МОУ в ефірі національного телемарафону заявив, що дані засобів масової інформації щодо зосередження країною-агресором близько 500 000 загарбників поблизу кордону та на ТОТ – не нові.

За словами представника української військової розвідки, відповідна цифра залишається постійною вже кілька місяців, інформує «НБН».

Юсов зазначив, що вказана кількість окупантів включає різні підрозділи, у тому числі формування Росгвардії, ФСБ і спецслужб РФ, які знаходяться в тимчасово захоплених регіонах нашої країни з метою контролю місцевого населення і того, що відбувається в населених пунктах.

Раніше представник ГУР МОУ висловився щодо наступу «другої армії світу» у Харківській області. Юсов відповів, чи знала українська військова розвідка про плани ЗС РФ щодо активізації бойових дій у регіоні.

Exit mobile version