РосЗМІ повідомили про наслідки нічної атаки на військову частину окупантів Криму

Російські ЗМІ повідомляють, що внаслідок дронової атаки військову частину в тимчасово захопленому Криму в ніч на п'ятницю, 7 червня, путінські окупаційні сили зазнали втрат у техніці та живій силі. Зокрема, було уражено дві РЛС загарбників.

Окупований Крим

Фото – reuters.com

Російський Telegram-канал ASTRA, посилаючись на джерела в екстрених службах тимчасово захопленого Криму, розповів про результати нічної атаки дрона на регіон, пише «НБН».

Повідомляється, що на півострові під ударом БПЛА опинилася військова частина російських окупаційних сил у селі Мисове у Ленінському районі АРК. У ході обстрілу було незначно пошкоджено дві радіолокаційні станції ЗС РФ. Також один «визволитель» отримав поранення.

Зазначимо, раніше оборонне відомство країни-агресора заявило, що протиповітряна оборона «другої армії світу» вночі нібито знищила над територією Кримського півострова 11 безпілотників.

Як повідомлялося, у ніч на 6 червня спецпідрозділи ГУР МОУ «відмінусували» ще одне судно ЧФ РФ у Чорному морі. У Буданова показали кадри знищення буксиру Сатурн російських загарбників.

Exit mobile version