У ГУР прокоментували погрози Путіна бити по країнах, які передають Україні зброю

Представник Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов висловився щодо погроз глави Кремля Володимира Путіна завдати удару по державах, які передають Києву озброєння.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Глава Кремля 5 червня заявив, що РФ може відправити свою далекобійну зброю до регіонів світу, звідки битиме нею по «чутливих» об’єктах держав, які надають Україні військову допомогу.

Речник ГУР МОУ в ефірі національного телемарафону прокоментував погрози диктатора, інформує «НБН».

Юсов зазначив, що у Москві почали публічно заявляти про те, що давно обговорюється у кабінетах Кремля. Він нагадав, що раніше у різних куточках світу вже здійснювалися удари та відбувалися теракти із застосуванням зброї РФ, тому тут йдеться про легалізацію відповідних нападів.

Представник військової розвідки додав, що російське керівництво переважно співпрацює з диктатурою, невизнаними режимами та терористичними організаціями. Тому заяви Путіна – щирі зізнання, які у суді стануть додатковими доказами його військових злочинів.

Нагадаємо, у Буданова заявили, що спецслужби Росії готують нову ІПСО проти України, на яку Москва виділила 15 мільйонів доларів.

Exit mobile version