У Луганську окупанти поскаржилися на удар ATACMS, вибухи пролунали в районі казарм та аеропорту

У п'ятницю вранці, 7 червня, окупанти у Луганську поскаржилися на удар балістичними ракетами ATACMS. Жителі міста повідомили про вибухи в районі казарм та аеропорту. Начальник ОВА Артем Лисогор прокоментував «бавовну».

Запуск ракети ATACMS

Фото – army.mil

Місцеві пабліки близько 11:00 повідомили про вибухи в Луганську, окупанти заявили, що у місті працює протиповітряна оборона, яка збиває ракети ATACMS, інформує «НБН».

Начальник ОВА повідомив, що тимчасово окупований Луганськ уранці був під масованим обстрілом. За словами Лисогора, вибухи пролунали поблизу колишнього Луганського вищого військового училища штурманів. У казармах навчального закладу давно обжилися «визволителі».

Чиновник зазначив, що у цьому ж районі знаходиться авіаремонтний завод, аеропорт та проходить траса до кордону країни-агресора. Цією дорогою загарбники цілодобово перевозять зброю, вантажі та особовий склад, що розташувався на території навчального закладу, а також у районі колишнього обласного військкомату.

Глава адміністрації додав, що також відомо про те, що «бавовна» відвідала нафтобазу. Підприємство опинилося під ударом вчетверте за останні два місяці. Лисогор резюмував, що в Луганську прилітає виключно по військових об’єктах ЗС РФ.

Нагадаємо, вночі було неспокійно у Криму – тимчасово захоплений півострів атакували БПЛА. Російські ЗМІ повідомили про втрати окупантів через дроновий удар.

Exit mobile version