Андрющенко повідомив про дроновий удар по окупаційній адміністрації в Каховці (ФОТО)

Радник маріупольського мера Петро Андрющенко повідомив, що у тимчасово захопленій Каховці Херсонської області у будівлю місцевої «адміністрації» прилетів безпілотник. Чиновник показав кадри наслідків дронового удару.

Удар БПЛА по "адміністрації" в Каховці

Фото - t.me/andriyshTime

Радник міського голови Маріуполя у понеділок, 10 червня, у своєму Telegram-каналі повідомив, що тимчасово захоплена Каховка на Херсонщині опинилася під ударом БПЛА, інформує «НБН».

За словами чиновника, безпілотник у місті відвідав будівлю так званої адміністрації. Андрющенко опублікував фотографії та відео з місця дронового удару, продемонструвавши руйнування внаслідок прильоту БПЛА.

Фото – t.me/andriyshTime
Фото – t.me/andriyshTime
Фото – t.me/andriyshTime

Радник маріупольського мера зазначив, що, на жаль, удар безпілотника по окупаційній адміністрації обійшовся без жертв серед загарбників, зазначивши, що російський Новошахтинський НПЗ, який 6 червня атакували дрони, також вдалося вивести з ладу не з першого разу.

Нагадаємо, у ніч на 10 червня ЗСУ завдали ударів по об’єктах «другої армії світу» у тимчасово захопленому Криму. У Генштабі України розповіли про наслідки атаки захисників на ППО окупантів на півострові.

Exit mobile version