У Буданова розповіли про реакцію Путіна на ураження Су-57 на аеродромі «Ахтубінськ»

У суботу, 8 червня, на аеродромі «Ахтубінськ» в Астраханській області РФ було уражено винищувачі Су-57 армії Путіна. Речник Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов розповів про реакцію кремлівського диктатора на цю новину.

Андрій Юсов

Фото – rbc.ua

8 червня на території країни-агресора вперше було уражено багатоцільові винищувачі Су-57. Також є інформація про ліквідованих та поранених російських окупантів внаслідок атаки на аеродром «Ахтубінськ», інформує «НБН».

Представник ГУР МОУ в ефірі національного телемарафону повідомив, що розвідка може констатувати факт ураження літаків загарбників в Астраханській області. За його словами, лідер росіян Володимир Путін був оскаженілий від цієї новини і в цілому реакція в Кремлі була «гарячою».

Юсов зазначив, що росіяни намагалися ховати та оберігати Су-57, які не залітали у повітряний простір нашої країни. Проте ЗС РФ все ж таки застосовували ці винищувачі для ракетних обстрілів українських цивільних об’єктів.

Нагадаємо, речник Повітряних сил України Ілля Євлаш вказав на нюанс із застосуванням винищувачів Су-57 «визволителями» у війні проти нашої країни.

Exit mobile version