Кадирова в Генштабі РФ звинуватили у загибелі понад 20 окупантів у Курській області – росЗМІ

Російські ЗМІ повідомляють, що у Генеральному штабі ЗС РФ главу Чеченської Республіки Рамзана Кадирова звинувачують у ліквідації понад 20 загарбників Збройними силами України в Курській області неподалік державного кордону.

Рамзан Кадиров

Фото – ria.ru

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка», посилаючись на джерела в Генштабі Росії, пише, що у Герасимова ватажка чеченських бойовиків звинувачують у загибелі 21 російського «визволителя» в Курській області, повідомляє «НБН».

За словами співрозмовника, розвідники «другої армії світу» не вперше заходять у село Рижівка Сумської області. Однак Кадиров раптово «вирішив похвалитися незрозуміло чим». Внаслідок цього Сили оборони України накрили групу російських окупантів поблизу державного кордону на території країни-агресора, ліквідувавши всіх загарбників.

Інше джерело заявило, що нібито путінські військові мають намір закликати кремлівського диктатора покарати Кадирова за загибель бійців у Курській області, а також за свавілля чеченських бойовиків, які не приносять окупантам жодної користі на фронті.

Як повідомлялося, аналітики ISW прокоментували захід росіян до села Рижівка на Сумщині, оцінивши ситуацію у населеному пункті.

Exit mobile version