У ОТУВ «Сіверськ» пояснили, чому росіяни для провокацій на Сумщині обрали саме Рижівку

Речник Оперативно-тактичного угруповання військ «Сіверськ» Вадим Мисник пояснив, чому російські загарбники для провокацій у Сумській області обрали саме село Рижівка.

Російські окупанти

Фото – ria.ru

В ефірі телеканалу FREEДОМ представник ОТГВ «Сіверськ» розповів, що російські окупанти неспроста для провокацій на Сумщині обрали село Рижівка, інформує «НБН».

Мисник звернув увагу на особливості географічного розташування села. За його словами, за парканами частини жителів населеного пункту розпочинається територія селища Тьоткіно у Курській області країни-агресора.

Він пояснив, що населені пункти знаходяться на міжнародному кордоні, тому за наявності цивільного населення неможливо повноцінно вести вогонь. Також ліси та річка Сейм створюють сприятливі умови для діяльності російських диверсійно-розвідувальних груп.

Речник ОТГВ «Сіверськ» зазначив, що село Рижівка повністю контролюють ЗСУ. У той же час на Сумському напрямі ЗС РФ продовжують накопичувати сили, проте нині чисельність ворожого угруповання не загрожує масштабним наступом на регіон.

Раніше в Генштабі ЗСУ розповіли про провокацію «визволителів» із прапором-пасткою в Рижівці.

Exit mobile version