РосЗМІ повідомили нові подробиці удару по штабу окупантів у Шебекіно

Російські ЗМІ повідомляють, що у місті Шебекіно Бєлгородської області було завдано удару по базі відпочинку, в будівлі якого окупанти облаштували командний пункт. Цей штаб нібито став першою ураженою літаком ЗСУ ціллю на території країни-агресора.

Удар по штабу ЗС РФ у Шебекіно

Фото – t.me/belpepel

Російський Telegram-канал «Досье Шпиона» повідомив, що 9 червня в Шебекіно було завдано удару по базі відпочинку «Нежеголь», що належить Бєлгородському державному університету. На її території окупанти облаштували командний пункт 6-ї загальновійськової армії РФ, інформує «НБН».

Штаб керував підрозділами загарбників, які беруть участь у наступі на місто Вовчанськ Харківської області. За даними Telegram-каналу, після атаки на КП 8 офіцерів армії Путіна вважаються зниклими безвісти.

Фото – t.me/dosye_shpiona

У той же час Telegram-канал ASTRA пише, що в результаті прильоту по базі відпочинку було ліквідовано щонайменше 3 окупантів, на момент удару там знаходилося близько 15 загарбників.

Окрім того, як припускає ЗМІ, цей командний пункт армії Путіна може бути першою ураженою літаком Сил оборони України ціллю на території країни-агресора із застосуванням західної зброї.

Нагадаємо, росЗМІ розкрили кількість ліквідованих загарбників внаслідок обстрілу Криму у ніч на 12 червня.

Exit mobile version