Вночі в Криму пролунали вибухи, під Севастополем міг бути уражений ЗРК окупантів – ЗМІ

У ніч на середу, 12 червня, у тимчасово захопленому Криму було неспокійно – у кількох районах півострова пролунали вибухи. ЗМІ повідомляють, що «бавовна» могла відвідати ЗРК «другої армії світу».

ЗРК С-400 "Тріумф"

Фото – doblest club

Telegram-канали пишуть, що вночі було гучно у Севастополі, Саках, Євпаторії, Армянську та Красноперекопську. Російські загарбники скаржилися на ракетний удар по Криму, інформує «НБН».

«Губернатор» Севастополя Михайло Развожаєв повідомляв про роботу протиповітряної оборони у місті. За словами путінського чиновника, російська ППО нібито всі повітряні цілі збила високо в небі, більша частина з яких була знищена над акваторією. При цьому він підтвердив, що у Севастополі зафіксовано падіння уламків.

Telegram-канал «Крымский ветер», посилаючись на джерело, пише, що в ході ракетної атаки на Крим у районі Севастополя міг бути пошкоджений або уражений зенітний ракетний комплекс С-400 «Тріумф» російських загарбників. Відповідна інформація уточнюється.

Нагадаємо, аналітики Інституту вивчення війни пояснили, чому ЗС РФ довелося послабити ППО на території Кримського півострова.

Exit mobile version