Під Горлівкою пропагандисти телеканалу «НТВ» отримали важкі поранення, у МЗС РФ відреагували

Російські ЗМІ повідомляють, що два співробітники телеканалу «НТВ» Олексій Івлієв та Валерій Кожин у Горлівці отримали важкі поранення, зараз вони перебувають у комі. Пропагандисти звинувачують у тому, що сталося український безпілотник, заявляючи про те, що атака на псевдожурналістів нібито була цілеспрямованою.

Російський пропагандист Олексій Івлієв

Фото – ntv.ru

«Глава ДНР» Денис Пушилін заявив, що у тимчасово захопленій Горлівці Донецької області два пропагандисти російського телеканалу «НТВ» та офіцер супроводу отримали мінно-вибухові травми. Агентство «ТАСС» повідомило, що вони перебувають у комі, інформує «НБН».

За даними ЗМІ, Івлієв та Кожин могли отримати поранення внаслідок удару українського безпілотника. Речниця Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова заявила, що атака нібито була цілеспрямованою. За її словами, Москва розраховує, що в ООН засудять напад на псевдожурналістів.

Водночас деякі Telegram-канали уточнюють, що пропагандистів було поранено у селищі Гольмівський під Горлівкою. Кореспонденти, за словами місцевих жителів, були одягнені у камуфляж, а не яскраві жилети з написом «преса».

Зазначимо, що 10 червня у Бєлгородській області підірвався на міні пропагандист телеканалу «Росія 24», отримавши осколкові поранення. Постраждали й окупанти, які супроводжували його.

Як повідомлялося, у Москві «екзотичною» зброєю вбили колишнього соратника терориста Ігоря Гіркіна.

Exit mobile version