У Повітряних силах повідомили, які об’єкти в Україні були цілями ворога під час нічної атаки

У ніч на п'ятницю, 14 червня, армія Путіна вкотре масовано обстріляла Україну. Речник Повітряних сил ЗСУ майор Ілля Євлаш повідомив, які об'єкти в нашій країні були цілями окупантів під час цієї атаки.

Ракетний удар по Україні

Фото – radiosvoboda.org

Представник ПС ЗСУ в ефірі національного телемарафону прокоментував нічну комбіновану атаку російських окупаційних сил на нашу країну. Спочатку ЗС РФ запускали дрони-камікадзе «Шахед», а потім застосовували іншу зброю, інформує «НБН».

За словами майора, армія Путіна вдарила по Запоріжжю 3 балістичними ракетами «Іскандер-М», запущеними з Кримського півострова. Ціллю ворога у місті був один із об’єктів критичної інфраструктури.

Близько 03:00 у Саратовській області країни-агресора бомбардувальники Ту-95МС випустили 10 крилатих ракет, у небо нашої країни вони зайшли через Сумщину, прямуючи на захід. Ціллю загарбників традиційно стали об’єкти військової та критичної інфраструктури.

У районі 06:00 путінські війська із Тамбовської області запустили аеробалістичну ракету Х-47, яка увійшла до українського неба з півночі країни. «Кинджал» летів у Хмельницьку область, проте своєї цілі не досягнув.

Як повідомлялося, Євлаш відповів, чи фіксувалося використання комплексів С-500 у бойовій роботі армії Путіна.

Exit mobile version