У РФ поскаржилися на атаку дронів, БПЛА вдарили по підприємствах у Липецьку

У країні-агресорі поскаржилися на чергову атаку безпілотників. У ніч на понеділок, 17 червня, жителі російського Липецька поскаржилися на вибухи – дрони вдарили по тракторному заводу та металургійному комбінату. У мережі опублікували відповідні кадри.

Новолипецький металургійний комбінат

Фото – wikipedia.org

Російський Telegram-канал ASTRA написав, що вночі жителі Липецька повідомили про «хлопки» та дим над тракторним заводом. До цього губернатор Липецької області Ігор Артамонов попередив про «повітряну небезпеку» у регіоні.

Також містяни повідомили про атаку БПЛА на Новолипецький металургійний комбінат. Telegram-канал оприлюднює відповідні кадри, інформує «НБН».

Згодом глава регіону заявив, що один дрон російська протиповітряна оборона подавила над Липецьком, а другий безпілотник – над промисловою територією міста, зазначивши, що постраждалих немає, на місці падіння уламків працюють спецслужби.

Нагадаємо, 14 червня зазнала атаки БПЛА Воронезька область. На території регіону безпілотники вдарили по нафтобазі, губернатор повідомив про пошкодження резервуару з паливом.

Exit mobile version