Шмигаль прокоментував повідомлення про штрафи за перевищення норм шуму для власників генераторів

Глава уряду Денис Шмигаль висловився щодо ситуації з енергетикою в країні. Також прем'єр-міністр прокоментував повідомлення ЗМІ щодо штрафів за перевищення норм шуму для власників генераторів.

Денис Шмигаль

Фото – weukraine.tv

Під час засідання уряду прем’єр-міністр зазначив, що ситуація в енергетичній системі країни залишається складною, проте українське керівництво докладає всіх зусиль, щоб забезпечити світлом усіх споживачів, інформує «НБН».

Як зазначив Шмигаль, в умовах відключення електрики генератори стали для українців засобами першої необхідності. Глава уряду спростував повідомлення засобів масової інформації про те, що власників таких пристроїв штрафуватимуть за перевищення норм шуму.

Прем’єр уточнив, що згідно з роз’ясненням Держпродспоживслужби та МОЗ, в умовах ліквідації наслідків аварій, стихійних лих та інших надзвичайних ситуацій санітарні норми щодо перевищення рівня шуму не застосовуються.

Як повідомлялося, глава Держенергонагляду України відповів, чи можливе нове зростання тарифів на світло найближчим часом.

Exit mobile version