В «Атеш» пояснили активне переміщення окупантів по території Криму

У військовому русі українців і кримських татар «Атеш» повідомили, що на території тимчасово захопленого Кримського півострова зафіксовано активне переміщення російських «визволителів». Партизани назвали причину такої поведінки ворога.

Крим

Фото – crimea.ria.ru

Партизани «Атеш» у своєму Telegram-каналі зазначили, що російські загарбники переміщуються по території Криму, як щури, оскільки вони побоюються стеження, інформує «НБН».

Агенти військового руху на тимчасово окупованому півострові звернули увагу на те, що «визволителі» почали дуже швидко проїжджати міста. Загарбники намагаються не затримуватись надовго у цих населених пунктах, бо бояться стеження та фіксації їхніх переміщень на фото.

В «Атеш» наголосили, що таке активне пересування ворога йому не допоможе, оскільки партизани руху стежать за кожним підрозділом, знають усі маршрути руху росіян та фіксують їхнє переміщення на всіх трасах Криму.

Нагадаємо, аналітики ISW розповіли, якими діями Сили оборони України можуть підірвати військову присутність «другої армії світу» на Кримському півострові.

Exit mobile version