У РФ поскаржилися на черговий дроновий удар по НПЗ, у Мережі показали кадри пожеж на підприємствах

У ніч на четвер, 20 червня, у країні-агресорі під ударом БПЛА опинилися нафтопереробні заводи. У Мережі повідомили про приліт по Афіпському НПЗ у Краснодарському краї, опублікувавши кадри пожежі на підприємстві.

Пожежа на нафтобазі у Краснодарському краї внаслідок атаки БПЛА

Фото – facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські Telegram-канали вночі повідомили, що у селищі Афіпський Краснодарського краю дрони атакували нафтопереробний завод. Безпілотники нібито вдалося збити, проте уламки одного з них врізалися в цистерну, спричинивши займання. Кадри пожежі почали розповсюджувати в Мережі, інформує «НБН».

Як пише Telegram-канал ASTRA, в оперативному штабі Краснодарського краю спростували інформацію щодо займання на Афіпському НПЗ, нібито насправді пожежа сталася в Едемі на нафтобазі «ЛУКОЙЛ-Югнефтепродукт».

Неспокійно було і жителям селища Енем Республіки Адигея, яке розташоване за 8 кілометрів від Афіпського НПЗ. У населеному пункті БПЛА атакували нафтобазу, внаслідок чого спалахнула пожежа, відео якої також показали у соцмережах.

Крім цього, пізніше в оперативному штабі Краснодарського краю заявили, що було завдано дронового удару по Слов’янську-на-Кубані. У повідомленні сказано, що у місті БПЛА впав на приватний будинок, зруйнувавши його. За попередньою інформацією, одна людина загинула.

Нагадаємо, 18 червня в Краснодарському краї було завдано удару по нафтобазах ракетами «Нептун». В ISW оцінили атаки українською зброєю на підприємства паливно-енергетичного комплексу РФ.

Exit mobile version