Буданов розповів, що може зруйнувати ефект від кремлівської пропаганди всередині РФ

Начальник Головного управління розвідки МО України Кирило Буданов розповів, що може зруйнувати ефект від кремлівської пропаганди всередині країни-агресора. Також генерал-лейтенант висловився щодо зміни світового порядку.

Кирило Буданов

Фото - t.me/ChiefUkrDIU

У ході онлайн-лекції у Школі управління ім. Джона Ф. Кеннеді Гарвардського університету начальник ГУР МОУ оцінив нинішнє становище країни-агресора та висловився щодо зміни світового порядку, інформує «НБН».

За словами воєначальника, всередині РФ подолати руйнівний ефект від кремлівської пропаганди може або якась форс-мажорна ситуація, або тривала системна робота, плоди якої з’являться лише через десятиліття.

Генерал пояснив, що для незмінного російського лідера найважливіше – внутрішня стабільність. Тому Путін витрачає все, що тільки може на контроль суспільства та засобів масової інформації. З цієї причини диктатор не наважується оголошувати нову хвилю мобілізації громадян на війну проти України.

Також Буданов заявив про руйнування світового порядку, створеного після завершення Другої світової війни. Систему глобальної безпеки підірвав російський диктатор, розв’язавши повномасштабні бойові дії в Україні.

Він зазначив, що зараз є два варіанти розвитку подій: або світ повертається до того порядку, який був до російського вторгнення і більш-менш усіх влаштовував, або настав час для нового світового порядку.

Раніше глава ГУР МОУ повідомив, якими засобами ЗС РФ намагаються посилити свою ППО на території Криму.

Exit mobile version