Сили оборони вночі завдали удару по місцях зберігання та підготовки до застосування «Шахедів» на території РФ – Генштаб ЗСУ

Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що в ніч на п'ятницю, 21 червня, Сили оборони України завдали удару по місцях зберігання та підготовки до використання дронів-камікадзе «Шахед» на території країни-агресора. У відомстві заявили, що ці атаки захисників були успішними.

БПЛА "Шахед"

Фото – defence-ua.com

Пресслужба Генерального штабу ЗСУ повідомила, що вночі захисники уразили місця зберігання та підготовки до використання ударних безпілотників «Шахед», навчальні корпуси, пункти управління та зв’язку розрахунків цих дронів-камікадзе, розташованих на території Краснодарського краю країни-агресора.

У відомстві зазначили, що удари Сил оборони України були успішними – за результатами бойової роботи зафіксовано серію вибухів та пожежу з подальшою детонацією, інформує «НБН».

Зазначимо, що вночі в Єйську Краснодарського краю заявили про атаку безпілотників – під ударом опинився місцевий військовий аеродром, у Мережі почали розповсюджувати кадри пожежі на об’єкті. Пізніше ЗМІ опублікували супутникову фотографію, на якій зафіксовано осередки займання на території авіабази «другої армії світу».

Exit mobile version