ЗМІ повідомили подробиці удару російської ППО по гелікоптеру Ка-29 в Анапі

У ніч на 21 червня, в Анапі Краснодарського краю протиповітряна оборона країни-агресора із ЗРПК завдала удару по транспортно-бойовому гелікоптеру Ка-29 російських окупантів під час відбиття атаки ЗСУ. ЗМІ повідомили подробиці інциденту.

Російський гелікоптер Ка-29

Фото - topwar.ru

Російський окупант Єгор Гузенко у своєму Telegram-каналі «Тринадцатый.» у п’ятницю, 21 червня, написав, що вночі сили протиповітряної оборони країни-агресора завдали удару із зенітного ракетно-гарматного комплексу «Панцир» по Ка-29 російських «визволителів» в Анапі, інформує «НБН».

Повідомляється, що у Краснодарському краї загарбники підняли транспортно-бойовий гелікоптер для пошуків українських безекіпажних катерів. У ході виконання завдання Ка-29 ППО «визволителів» із ЗРПК збило його. Внаслідок інциденту загинули 4 члени екіпажу.

За попередньою інформацією, сили протиповітряної оборони «другої армії світу» «відмінусували» свій бойовий гелікоптер через несправність системи «свій-чужий».

Telegram-канал Fighterbomber поскаржився, що Сили оборони України застосували нову тактику під час атаки на Краснодарський край – захисники одночасно випустили безекіпажні катери та безпілотники, що допомогло ППО РФ «демілітаризувати» свій Ка-29.

Нагадаємо, у Генштабі ЗСУ повідомили про ураження Силами оборони у Краснодарському краї місць зберігання та підготовки до використання «Шахедів».

Exit mobile version