Полковник ЗСУ вказав на ознаки підготовки окупантів у Маріуполі до масштабного наступу

Військовий експерт, полковник ЗСУ, колишній речник Генштабу України Владислав Селезньов прокоментував активність російських загарбників у порту Маріуполя, яка свідчить про підготовку ворога до масштабного наступу.

Окупований Маріуполь

Фото – ria.ru

Селезньов повідомив, що зараз у морському порту Маріуполя росіяни розвантажують кораблі, які доставляють вантажі військового призначення. Також там було зафіксовано захід танкера, що свідчить про доставку великої партії пально-мастильних матеріалів.

За словами полковника, така активність російських окупантів вказує на їхню підготовку до масштабного наступу, інформує «НБН» із посиланням на «Апостроф».

Військовий експерт вважає, що найближчим часом варто уважно спостерігати за подіями, які розгортатимуться на південному заході Донеччини та на півдні Запоріжжя. Ексречник Генштабу ЗСУ припускає, що саме на цих територіях путінські окупаційні сили перейдуть до більш активного наступу.

Раніше радник маріупольського мера Петро Андрющенко пояснив, чому у тимчасово захопленому місті побільшало ворожої інженерної техніки.

Exit mobile version