У Бєлгородській області внаслідок атаки БПЛА згоріла база окупантів у будівлі школи – росЗМІ

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомляв, що у регіоні внаслідок дронової атаки повністю згоріла школа. За даними російських ЗМІ, у будівлі навчального закладу базувалися окупанти.

Бєлгородська область РФ

Фото – rbc.ru

Російський Telegram-канал ASTRA звернув увагу на повідомлення голови регіону про те, що в селі Мощене Яковлевського міського округу, розташованому за 25 кілометрів від українського кордону, будівлю колишньої школи атакував безпілотник.

У Мережі опублікували відповідні кадри, інформує «НБН».

Гладков заявив, що внаслідок удару дрона-камікадзе навчальний заклад, який функціонував не за призначенням, повністю згорів. За даними Telegram-каналу, у цій будівлі базувалися російські загарбники. Через детонацію БПЛА та подальше займання був ліквідований один окупант і ще один постраждав.

Крім цього, владі довелося евакуювати 200 людей із близько розташованих до місця прильоту будинків з огляду на загрозу можливої ​​подальшої детонації.

Як повідомлялося, аналітики ISW пояснили, на кому лежить відповідальність за загибель людей на пляжі в Севастополі під час ракетної атаки 23 червня.

Exit mobile version