У Буданова висловилися щодо стану захисників, яких Україна повернула із російського полону

У вівторок, 25 червня, Україна повернула додому із російського полону 90 захисників. Речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов висловився щодо стану воїнів, яких утримувала країна-агресор.

Обмін полоненими

Фото - t.me/V_Zelenskiy_official

Глава держави Володимир Зеленський учора ввечері повідомив про новий обмін полоненими з РФ – Україна повернула додому ще 90 захисників, серед яких є воїни ЗСУ, ВМС, НГУ, тероборони та прикордонники, інформує «НБН».

Речник ГУР МОУ в ефірі телеканалу «Ми – Україна» повідомив про стан військовослужбовців, яких утримувала країна-агресор. За словами Юсова, всім захисникам, яких вдалося повернути додому в ході останнього обміну, надається вся необхідна допомога, далі вони проходитимуть реабілітацію.

Представник військової розвідки звернув увагу на те, що на кадрах, як і раніше, можна помітити карети швидкої допомоги. Це говорить про те, що серед воїнів є важкопоранені та тяжкохворі. Представник ГУР додав, що стан захисників відрізняється від місця перебування та умов утримання в полоні.

Зазначимо, що минулого місяця з російського полону було звільнено 75 українців, обмін відбувся вперше з лютого цього року.

Exit mobile version