Командир батальйону 3-ї ОШБр заявив, що окупанти намагаються вийти на адмінкордони Луганщини

Командир протитанкового батальйону 3-ї окремої штурмової бригади Олег Романов заявив, що сили «другої армії світу», які командування РФ зосередило на північному сході нашої країни, намагаються вийти на адміністративні кордони Луганської області.

Російські окупанти

Фото – ria.ru

Командир протитанкового батальйону Третьої окремої штурмової бригади в ефірі національного телемарафону повідомив, що зосереджені РФ окупаційні сили на північному сході України намагаються вийти на адмінкордони Луганщини, інформує «НБН».

За словами Романова, зараз це головне завдання путінських загарбницьких військ. У разі успіху російських «визволителів» у регіоні кремлівська пропаганда створюватиме росіянам інформаційний привід для радості.

Крім цього, як зазначив представник 3-ї ОШБр, згодом армія Путіна може націлитись на логістичний центр ЗСУ на лівобережжі річки Оскол, розташоване у селищі Борова Харківської області.

Як повідомлялося, в оперативно-тактичному угрупуванні військ «Харків» розповіли про становище «визволителів», заблокованих на агрегатному заводі у Вовчанську, перерахувавши, які варіанти дій є у росіян.

Exit mobile version