У Буданова висловилися щодо застосування дронів Magura в Азовському морі

Представник Головного управління розвідки Міноборони Євген Єрін розповів від чого залежить застосування Силами оборони українських багатоцільових дронів Magura для роботи по ворожих об'єктах в Азовському морі.

Морський дрон

Фото – defence-ua.com

Представник ГУР МОУ в ефірі національного телемарафону пояснив, що використання вітчизняних безпілотних апаратів Magura в Азовському морі залежатиме від обстановки та умов, у яких доведеться працювати Силам оборони, інформує «НБН».

Єрін нагадав, що ці морські безпілотники можуть діяти на будь-якій водній поверхні в радіусі 800 кілометрів. За його словами, будь-яке використання цих апаратів – не тільки саме бойове застосування, а й цілий комплекс заходів, необхідних для успішних операцій.

Представник української військової розвідки додав, що від виконання кожної складової залежатиме те, де і як зможе працювати цей безпілотний надводний апарат.

Раніше речник ГУР МОУ Андрій Юсов повідомляв, що 30 травня в Криму спецпідрозділ розвідки уразив катери окупантів морськими безпілотниками Magura, розкривши подробиці операції.

Exit mobile version