Вночі у Тверській області дрони атакували завод ВПК РФ, на підприємстві спалахнула пожежа

У ніч на четвер, 27 червня, у Тверській області країни-агресора завод військово-промислового комплексу зазнав атаки БПЛА. У Мережі заявили, що на території підприємства внаслідок дронового удару спалахнула пожежа та показали відповідні кадри.

Редкінський дослідний завод РФ

Фото – rozredkino.ru

Місцеві Telegram-канали повідомляють, що Редкінський дослідний завод у Тверській області за ніч кілька разів атакували БПЛА. Підприємство випускає понад 40 видів хімічної продукції для ВПК РФ, переважно для потреб космічної промисловості та авіації.

Першого удару по заводу було завдано трьома дронами близько 02:00, через дві години по підприємству був випущений ще один безпілотник, інформує «НБН».

Один БПЛА впав на дах цеху №4 і детонував, другий дрон збила ППО РФ, він упав недалеко від цього приміщення і за кілька хвилин вибухнув.

Третій безпілотник націлився на територію заводу, де виробляють легкозаймисті рідини, протаранивши трубопровід, внаслідок чого спалахнула пожежа. У Мережі показали відповідні кадри.

Зазначається, що для ліквідації БПЛА окупанти працювали зі стрілецької зброї та піднімали гелікоптер.

Раніше РосЗМІ повідомляли, що у Бєлгородській області внаслідок дронового удару згоріла колишня школа. У будівлі базувалися російські «визволителі».

Exit mobile version