Ніхто, крім нас, не захистить Україну – Сирський закликав громадян вступати до лав Сил оборони

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський звернувся до громадян з нагоди Дня Конституції України. Генерал-полковник закликав українців вступати до лав Збройних сил, нагадавши, що ніхто крім них не захистить їхню батьківщину.

Олександр Сирський

Фото – bilopillia.city

Головком ЗСУ у своєму Telegram-каналі звернувся до громадян з нагоди Дня Конституції. Воєначальник зазначив, що жоден народ у світі так жертовно не бореться за свою свободу та права, як жителі нашої країни, інформує «НБН».

Водночас генерал нагадав громадянам, що основний закон держави передбачає не лише права та свободи, а й обов’язки для кожного з них. За словами Сирського, зокрема, стаття 65 Конституції встановлює обов’язок для українців щодо захисту незалежності та територіальної цілісності країни та є особливо символічною у момент боротьби з російськими окупантами.

Воєначальник зазначив, що ніхто крім українців не захистить їхню батьківщину і закликав громадян вступати до лав Сил оборони. Головнокомандувач ЗСУ наголосив, що єдність жителів нашої країни – наша сила, додавши, що він вірить у перемогу України.

Зазначимо, що також із нагоди Дня Конституції до українців звернувся глава держави Володимир Зеленський.

Exit mobile version