У Мінцифри підрахували кількість ураженої техніки РФ українськими дронами за два тижні

Голова Міністерства цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, скільки одиниць техніки «другої армії світу» було уражено українськими безпілотниками за два тижні.

ЗСУ

Фото – apostrophe.ua

Глава Мінцифри у своєму Telegram-каналі відзвітував про результати роботи ударних підрозділів, які забезпечуються в межах «Армії дронів», за два тижні, інформує «НБН».

За словами чиновника, щодня захисники за допомогою «пташок» завдають ударів по танках, бронемашинах, складах з боєприпасами, артилерії та опорних пунктах «другої армії світу», знищуючи бойовий потенціал російських окупаційних сил.

Федоров опублікував інфографіку, де відображаються результати роботи ударних підрозділів Сил оборони в період з 10 червня по 24 червня.

За два тижні захисники «відмінусували» 51 танк, 175 гармат, 73 бойові броньовані машини, 18 САУ, 9 установок ППО, 4 РСЗВ, 20 мінометів/кулеметів/ПТРК та 353 одиниці спецтранспорту ЗС РФ.

Також за допомогою дронів бійці ліквідували 330 загарбників, знищили 777 опорних пунктів ворога, 26 складів з боєприпасами/паливом та 75 одиниць радіотехнічного обладнання.

Усього Сили оборони за цей період «демілітаризували» за допомогою БПЛА 778 одиниць техніки військ країни-агресора.

Нагадаємо, ЗМІ розповіли про «двоколісну» тактику окупантів, яка призводить до численних втрат армії Путіна.

Exit mobile version