Євлаш розповів, якою зброєю окупанти атакували Київ 30 червня

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, чим у неділю, 30 червня, російські загарбники атакували Київ. За словами майора, протиповітряна оборона змогла ліквідувати дві цілі, проте в столиці не обійшлося без руйнувань.

Ракетна атака на Київ 30 червня

Фото – dsns.gov.ua

Представник ПС ЗСУ в ефірі національного телемарафону повідомив, що вчора «друга армія світу» атакувала столицю України двома крилатими ракетами «Іскандер-К». Обидві повітряні цілі вдалося збити, проте внаслідок падіння уламків інфраструктура отримала пошкодження, інформує «НБН».

За словами майора, російські окупанти не застосовували особливої ​​тактики під час обстрілу Києва, проте завдали удару близько 19:30, коли на вулицях було багато людей. Євлаш зазначив, що щоразу загарбники показують своє цинічне обличчя і кожною атакою продовжують підтверджувати, що РФ – це країна-терорист.

Мер столиці Віталій Кличко раніше повідомив, що, за інформацією київських медиків, у будинку в Оболонському районі, куди влучили уламки ракети, є 6 постраждалих, серед них дитина.

Нагадаємо, вночі ЗС РФ атакували Дніпро. Начальник ОВА повідомив про наслідки ракетного удару по обласному центру та постраждалих внаслідок обстрілу.

Exit mobile version