Речник ДПСУ пояснив «істерики» Білорусі щодо зростання напруженості на кордоні з Україною

Речник ДПСУ Андрій Демченко пояснив, чому в Республіці Білорусь почали активно заявляти про зростання напруженості на кордоні з Україною. Він зазначив, що Мінськ використовує подібну риторику не вперше.

Андрій Демченко

Фото - facebook.com

Представник Державної прикордонної служби в ефірі національного телемарафону розповів, що численні заяви із РБ щодо зростання напруженості на кордоні з Україною – це лише черговий крок інформаційної операції на підтримку РФ. Мінськ використовує таку риторику не вперше, інформує «НБН».

Демченко зазначив, що в Білорусі знову почали розповідати про те, що Україна зміцнюється, посилюється і нібито становить загрозу, що свідчить про новий виток інформаційної операції за підтримки Москви.

Речник ДПСУ пояснив, що РБ продовжує підтримувати державу-терориста у війні проти України, тому для нашої країни зберігається загроза з боку Білорусі.

Відповідно, Сили оборони продовжують зміцнювати цей напрямок, розміщуючи там необхідну кількість військ та озброєння та зводячи фортифікації з метою запобігання будь-яким діям з білоруської території.

Раніше Демченко прокоментував заяви із Мінська щодо перевірки Білоруссю боєздатності поблизу українського кордону.

Exit mobile version