У Макіївці поскаржилися на прильоти, журналіст заявив про удар по ППО окупантів

У понеділок, 1 липня, у тимчасово захопленій Макіївці Донецької області пролунали вибухи, в Мережі повідомили про прильоти по місту. Журналіст Денис Казанський пише, що під ударом, ймовірно, опинилася ППО російських окупантів.

Окупована Макіївка

Фото – dan-news.ru

Близько 12:00 місцеві пабліки почали розповсюджувати кадри стовпа диму над Макіївкою та пожежі внаслідок прильоту. Telegram-канали пишуть, що у мікрорайоні Зелений прогриміли три вибухи, інформує «НБН».

Фото – t.me/moya_makeevka

Пізніше в Мережі повідомили про роботу протиповітряної оборони в Макіївці та тимчасово захопленому Донецьку, в якому також зафіксували задимлення в Петрівському районі. «Голова адміністрації столиці ДНР» Олексій Кулемзін поскаржився на обстріл з боку України.

Український журналіст Денис Казанський у своєму Telegram-каналі написав, що у Радянському районі Макіївки, ймовірно, під ударом опинилася протиповітряна оборона «другої армії світу».

Нагадаємо, радник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що в ніч на 28 червня «бавовна» відвідала одразу три тимчасово захоплені міста на півдні України.

Exit mobile version