ЗМІ дізналися, чому авіація РФ скинула десятки бомб, якими хотіла вдарити по Україні, на Бєлгородську область

Потужні авіаційні бомби, якими путінські окупаційні сили регулярно тероризують Україну, літаки ЗС РФ неодноразово «губили» в Бєлгородській області. ЗМІ з'ясували причину таких інцидентів.

ФАБ-250

Фото – t.me/s/aviahub34

Американське видання The Washington Post пише, що з квітня минулого року по квітень 2024-го авіація «другої армії світу» «втратила» у Бєлгородській області як мінімум 38 планеруючих бомб, інформує «НБН».

Журналісти припускають, що відповідні інциденти на території країни-агресора трапляються через несправні системи наведення цього озброєння.

Як пише ЗМІ, йдеться про використовувані російськими окупантами великі боєприпаси часів СРСР, системи наведення яких часто виходять з ладу. В результаті авіація РФ бомбардує свою територію. Ця зброя не така точна, як крилаті ракети, часто не влучає в ціль, проте має потужну вибухову силу, яка завдає значної шкоди.

Видання зазначає, що влада прикордонного регіону країни-агресора часто не повідомляє про падіння бомб в області, або повідомляє про «нещасні випадки», звинувачуючи в цьому Україну.

Раніше росЗМІ підрахували, скільки ФАБів за чотири місяці скинули літаки армії Путіна на Бєлгородську область.

Exit mobile version