Притула розкрив, у кого його фонд принципово не бере донати на ЗСУ

Волонтер та телеведучий Сергій Притула розповів, у яких людей його один із найбільших благодійних фондів у країні принципово не бере донати на Збройні сили України.

Сергій Притула

Фото – pravda.com.ua

В інтерв’ю «Українській правді» Притула зізнався, що одного разу він відмовився брати донат на українську армію в однієї впливової людини. Волонтер не став розкривати її ім’я, але дав зрозуміти, що вона пов’язана із політикою та бізнесом.

За словами телеведучого, гроші від цієї людини все ж таки дійшли до захисників – кошти погодився взяти інший благодійний фонд, інформує «НБН».

Притула зазначив, що на користь Збройних сил України можна було брати донат і в «чорта лисого». Однак він не хотів бути пов’язаним із цією людиною якимось кейсом, тому до нього відправили представників іншого фонду, які взяли гроші.

Волонтер розповів, що його фонд не бере кошти у певних осіб через їхню суперечливу репутацію. Також донати на армію не приймаються від бізнесів, які хочуть «відбілити» свою репутацію за рахунок фонду. Ці люди можуть бути патріотами, підтримувати ЗСУ, але працювати в компаніях, які визнані спонсорами тероризму та були у списку Національного агентства з питань запобігання корупції.

Нагадаємо, наприкінці червня у Головному управлінні розвідки Міноборони повідомили про результати роботи «народного» супутника, придбаного фондом Сергія Притули на донати українців.

Exit mobile version